Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer del Tenor Masini, 5
08028 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Plaça SantsMetro Línea 5 - Parada Plaça Sants

+ conciertos en La Deskomunal

+ conciertos en BarcelonaGLASS
+ TRIMONI
+ BOMBA X20:00h. ENTRADA: 10 euros.
Comentar

TRIMONI és una banda de garage amb seu a Mallorca. Inicialment formada com a duo DIMONI durant dos anys, amb en J. Cabo a la guitarra i bateria i na Francina a la veu i baix. Es convertí en TRIMONI en afegir en Keni Cabra a la bateria, i recentment en J. Roman com a segona guitarra. El seu so és garage punk amb influències de bandes tan dispars com Fuzztones, Ramones, New Bomb Turks, Danko Jones o Poison Idea. Al directe els agrada sorprendre amb una mica de performance.
GLASS és una banda organitzada de vagos, maleantes i bandarres. Adictes a l’anfetamina musical. Esperit Punk Pub Rock, ànima garatgera, cor Rock and roller i ment anarquista. Influèncias des de Dr Feelgood a Black Flag pasant per Otis Redding. Membres de Cerebros Exprimidos, Bad Taste, Mostros, Malatesta, Bourbon Gratis ….
BOMBA X Es forma al 2021 a Mallorca per Tomeu DST (ex the Quatermass, Bad Taste & Disease) i Paul Váry (ex Older than Dirt & Time to Kill)
La idea original era que fós un projecte de gravació únic, escriure i gravar quatre cançons en un dia. ¡No ha acabat siguent així!
Van reclutar a Larri Aquino (ex Mostros, the Quatermass) a la bateria i van gravar un LP homònim, que finalment va veure la llum a la tardor de 2023. Al febrer s’hi incorpora com a segon guitarrista, Víctor Campanas (ex Oi the Arrase, Bad Taste).
Bomba x ha sigut comparada amb the Clash, the Ruts, Toxic Reasons i DOA.
La revista britànica “Louder Than War” va dir això sobre l’àlbum.
“Com més escolto aquest àlbum millor s’hiposa. Hi ha quelcom diferent cada vegada que l’escolto. Hi ha capes ocultes. Aquesta és senyal d’una bona composicó de les conçons, bones interpretacions i una bona producció.”

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".